VI TRYCKER
LITE EXTRA
PÅ RELATIONER

Handen på hjärtat. De flesta tryckerier är bra på tryckteknik, färginställningar, falsning och efterbehandling. Det är vi med. Men vi trycker gärna lite extra på vår förmåga att skapa rätt förutsättningar för dig som kund. Udda leveranstider, små eller stora upplagor eller specifika krav på papper och efterbehandling – vi tar fram tryck för alla behov, smaker och plånböcker. Och vi älskar det!

ÅkessonBerg är ett komplett tryckeri som levererar allt från broschyrer, årsredovisningar och visitkort till manualer, instruktionsböcker och böcker. Vi är väl medvetna om att varje produktion är unik och gör alltid vårt yttersta för att din produkt ska bli så bra och prisvärd som möjligt.

ÅkessonBerg startade 2014. Men vår historia sträcker sig ända tillbaka till 1984 och i bolaget finns närmare 200 år av samlad tryckkunskap. Idag har vi tryckeri i Nässjö och Vetlanda och producerar miljontals tryck varje år – till både stora och små kunder. Med vår moderna maskinpark och vårt effektiva produktionsflöde tål vi att jämföras.

Under de senaste åren har vi utvecklat vår kapacitet och kompetens kring manualproduktion. Med ett “on demand”-flöde, egna turbilar och webbaserat beställningsflöde kan vi minska ditt behov av att ha manualer på lager. Dessutom får din kund alltid den senaste versionen. Vi brukar säga att vi trycker manualer helt enligt instruktionsboken!

Tycker du att det låter intressant?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt upplägg för din nästa trycksaksproduktion. Välkommen till ÅkessonBerg!


HITTA HIT

Nässjö

Vallgatan 2, 571 10 Nässjö

Vetlanda

Östra Nygatan 19, 574 33 Vetlanda

Telefon 

0383 56 61 00

Mail
vetlanda@akessonberg.seKONTAKTA OSS DIREKT

Har du frågor om oss, våra produkter eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret här under så hör vi av oss
så fort vi kan.