Husqvarna hyllar samarbetet med ÅkessonBerg

Just-in-time-leveranser och fasta priser: Husqvarna hyllar samarbetet med ÅkessonBerg

För Husqvarna, som är en global och ledande aktör inom skogsvård och trädgårdsmaskiner, är kvalitet och precision avgörande.  Väsentliga faktorer som inte fungerade hos sin tidigare leverantör. De började söka sig efter en ny partner som med säkerhet skulle kunna hantera komplexa tryckeriuppdrag på flera språk och i varierande volymer till fast pris. ÅkessonBerg visade sig vara den perfekta lösningen.

ÅkessonBerg är en otrolig trygghet för oss berättar Tommy Rydberg, Commodity manager på Husqvarna ”Under de sju år vi varit kunder har ÅkessonBerg inte missat en enda leverans, trots att de är stora och många till antalet. Inte ens under Covid-pandemin. Med sin gedigna erfarenhet och moderna tryckeriteknik levererar de våra manualer i tid till fast pris, vilket gör det enkelt för att budgetera och kalkylera våra kostnader. Deras webbshop och avropssystem har effektiviserat vår beställningsprocess och ökat vår kundnöjdhet avsevärt.”

Att ÅkessonBerg fortsättningsvis kommer levererar produkter av högsta kvalitet är Tommy övertygad om. ”Vi tror på att möta framtida utmaningar tillsammans för att nå ännu större framgångar”, avslutar Tommy.

 Är du också på jakt efter en pålitlig och kompetent partner som kan hjälpa dig nå dina mål långsiktigt? Kontakta ÅkessonBerg redan idag.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt upplägg för din nästa trycksaksproduktion.