VILKA ÄR VI?

Vi tror på och älskar det tryckta sättet att nå ut. Därför vill vi erbjuda allt inom print, som alltid är snyggt, prisvärt och hållbart, både för kund, företag och miljö.

I oktober 2014 startades det som i dag är ÅkessonBerg, men historien är mycket längre än så. År 1984 startades Bergs Alltryck, som lade grunden för vad vi är idag. Där efter har tiden gått och vi har alltid strävat efter att växa med den. Vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter både i nutid och det förflutna.
ÅkessonBerg är i dag ett tryckeri i Vetlanda och Nässjö med kunder över hela Sverige. Våra uppdrag kan handla om stora bokproduktioner, manualproduktioner, tidningar, kampanjer, årsredovisningar och företagspresentationer – likaväl som butiksinredning, foldrar och flyers. Vi kallar det för print helt enkelt.

Välkommen till oss!


HITTA HIT

Östra Nygatan 19, 574 33 Vetlanda
vetlanda@akessonberg.se
0383 56 61 00

Vår vision

Vi ska med lokal förankring, stort personligt engagemang och hög flexibilitet, i samarbete med våra kunder, bygga och leverera unika och effektiva lösningar inom tryck och marknadsföring.KONTAKTA OSS DIREKT

Har du frågor om oss, våra produkter eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret här under så hör vi av oss
så fort vi kan.