Bra tryck i maskiner och relationer.

Handen på hjärtat. De flesta tryckerier är bra på tryckteknik, färginställningar, falsning och buntning. Det är vi med. Men vi trycker gärna lite extra på vår förmåga att skapa rätt förutsättningar för dig som kund. Udda leveranstider, små eller stora upplagor eller specifika krav på papper och efterbehandling – vi tar fram tryck för alla behov, smaker och plånböcker. Och vi älskar det!

ÅkessonBerg är ett komplett tryckeri på det småländska höglandet som levererar allt från broschyrer, årsredovisningar och visitkort till manualer, instruktionsböcker och böcker. Vi är väl medvetna om att varje produktion är unik och gör alltid vårt yttersta för att din produkt ska bli så bra och prisvärd som möjligt.

ÅkessonBerg startade 2014. Men vår historia sträcker sig ända tillbaka till 1984 och i bolaget finns närmare 200 år av samlad tryckkunskap. Idag har vi tryckeri i Nässjö och Vetlanda och producerar miljontals tryck varje år – till både stora och små kunder. Med vår moderna maskinpark och vårt effektiva produktionsflöde tål vi att jämföras.

Under de senaste åren har vi utvecklat vår kapacitet och kompetens kring manualproduktion. Med ett “on demand”-flöde, egna turbilar och webbaserat beställningsflöde kan vi minska ditt behov av att ha manualer på lager. Dessutom får din kund alltid den senaste versionen. Vi brukar säga att vi trycker manualer helt enligt instruktionsboken!
Läs mer om detta här?

Vi hjälper dig med dina trycksaker i Nässjö och Vetlanda.

Sedan 1984

Fyra decennier av erfarenhet

2 städer

Vi finns i Vetlanda och Nässjö

miljontals tryck

30 000 manualer per dag

Kvalitet och metod

Högt ställda krav och nöjda kunder tar oss framåt.

Att jobba nära kunder med höga ambitioner är både kul och utmanande, det gör att vi ständigt driver oss själva framåt. Som ett led i vårt utvecklingsarbete är vi nu kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, en positiv symbol för att vi fortsätter att arbeta med systematiskt förbättringsarbete som gynnar våra kunder.

Miljö

Vårt miljöarbete.

Tryckbranschen har inte den renaste och miljövänligaste historien bakom sig på grund av kemikalier och lösningsmedel som använts. Vi på ÅkessonBerg lägger stort fokus på att påverka miljön negativt så lite som möjligt. Våra trycksaker produceras på FCS-märkt papper vilket säkerställer att pappret kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk.

Forest Stewardship Council® (FSC® ) är en internationell medlemsorganisation som verkar för ett ansvarsfullt bruk av världens skogar. FSC:s medlemmar utformar tillsammans FSC:s regler, som går ut på att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. Bland medlemmarna finns miljöorganisationer, sociala organisationer och ekonomiska intressenter. Läs mer: www.fsc.org